Elämä menee eteen päin. Sain eilen töissä tarjouksen uusista työtehtävistä ja minähän myin sieluni "paholaiselle" samantien. Uusia haasteita olenkin kaivannut jo pidemmän aikaa, vaikka vasta vähän aikaa olen tässä nykyisessä työpaikassani ollut. Työmääräni on pysynyt pienenä, koska kellään ei ole ollut aikaa opettaa uutta ihmistä, joten uudistettu työnkuva tulee enemmän kuin tarpeeseen.
Kuukauden päästä työmääräni epäilemättä lisääntyy rajusti, mutta sitten ei parane itkeä :) Itsepä tätä halusin. Minusta tulee päällikkö :)

Uudet työkuviot ovat selkeästi parantaneet vauvakuumettani. Enää pientä lämpöä jäljellä. No ihan hyvä näin. Uusi työni tulee viemään aikaa ja energiaa seuraavan 0,5 vuoden - vuoden aikana, joten on ihan hyvä jättää ne vauva-asiat vähäksi aikaa jäähylle.

Tosin olen kyllä silti jatkanut omaan kehooni tutustumista. Tänään tai huomenna on varmaan ovulaation aika (limoista päätellen) ja on jännä ajatella, että jos nyt jättäisi ehkäisyn pois, voisi vauva olla tuloillaan jo piankin. No se on sellaista ajatusleikkiä vaan.