Onneks ollaan kierrossa vasta ovulaatiota edeltävässä ajanjaksossa, niin ymmärrän paremmin mitä kaikkia "oireita" sitä itselleen kehittääkin. Vähän väliä tuntuu siltä, että maito nousee rintoihin, on vähän paha olo, vatsaa nippailee ja väsyttääkin. Ja siis ihan tasan tarkkaan ei olla raskaana, sillä viikon kestäneet runsaat kuukautiset loppu eilen.

Tästä pitäis nyt ymmärtää, että kaikenlainen oireiden tarkkailu on ihan perkeleen tyhmää. Sitä vaan saa ajan suorastaan pysähtymään, kun odottaa sitä hetkee, milloin kuukautisten pitäis alkaa (ja toivoo samalla, ettei ne alkais). Tuntuu, että mikään ei oo hyvin ja kaikki vaan ärsyttää. Ja koska ne "oireet" on pääosin (ihan oikeesti) keksittyjä (kuten olen hyvin huomannut, kun kärsin "raskausoireista" kuukautisten aikaan), ei niiden tarkkailusta ole mitään hyötyä.

Nyt siis pyhästi päätän, että tässä kierrossa en tarkkaile oireita, en guuglaile vertaistukea enkä varsinkaan tee raskaustestiä ennen kuin kuukautiset ainakin viikon myöhässä (kaksi viikkoa olisi vielä parempi aika odottaa, kuten mies sanoi).

Nih! Ei mulla muuta!