Niin se vaan aika vierii. Yritin pitää päätökseni ja kirjoitella tähän blogiin kohtuullisin väliajoin. No niin kuin näkyy, niin lupaukset ei oo pitäny, pahoittelen.
On vaan jotenkin niin paljon tekemistä, ettei ehdi keskittyyn kirjoittamiseen. Sen lisäks kirjoittamistarve vähenee huomattavasti, kun elämässä on kaikki hyvin :) Kun on purnattavaa/huolia ni sitten sitä tekstiä tulee, mutta kun naama on ku hangon keksi koko ajan, ni ei edes jaksa kirjoittaa.

Meillä on siis miehen kanssa nyt hääsuunnitelmat hyvällä alulla. Paikka on varattu ja muutenkin suuri osa hoidettavista asioista on työn alla. Ollaan aika hyvin selvillä siitä mitä pitää tehdä ja koska.

Häiden lisäks puuhataan muuttoo isompaan asuntoon ja koitetaan saada meidän vanha asunto myydyksi. Siitäkään ei ole vielä stressiä, joten en purnaa siitäkään asiasta :)

Ja jottei tekeminen loppuisi kesken olemme aloittaneet kaksi paljon aikaa vievää harrastusta yhdessä, joten puuhasteltavaa riittää iltaisin.

Töissä olen lisäksi aloittanut uusien työtehtävien parissa. Olen siis aamusta iltaan positiivisesti työllistetty :)
Yritän silti taas vähän skarpata tämän blogin kanssa. Viikonlopun jälkeen olisi varmaan taas paljon kerrottavaa, mutta palataan siihen ensi viikolla :)