Taas vaihteeks näin yöllä hääpainajaista (tää on nyt toinen painajainen tätä lajia).
Joku tosi rikas vanha mies lupas meille, että se maksaa meidän häät kokonaisuudessaan (ja niiden häiden piti olla just sinä päivänä). No me sitten ruvettiin järjesteleen kaikkia juttuja ja hankkiin kaikenlaista kallista kamaa sinne, ku kerran joku muu makso :)
Aiemmin oltiin valittu, että halutaan tietynlaiset vihkisormukset (siis ihan live-elämässä), mutta nyt siinä rahan huumassa unohdin sen asian täysin ja valitisin kaksi ihan erilaista sormusta (vihki- ja kihlasormuksen) itselleni. Sitten jatkettiin järkkäilyä muiden asioiden suhteen.
Jossain vaiheessa tajusin, että nyt olin ostanu ihan väärät sormukset, ja että ehdottomasti haluan sen yhden mikä oli aikaisemmin päätetty.
Itkin sitä asiaa sulhaselle, mutta hän sanoi, että tehty mikä tehty, ei me voida enää tälle rikkaalle miehelle mitään sanoa, ku hän kerran oli jo maksanut nämä uudet sormukset. Itse en uskonut tätä vaan menin itkien juttelemaan tälle rikkaalle miehelle asiasta. Ja hän heltyi ja lupasi, että voimme palauttaa jo ostetut sormukset ja hankkia ne toiset. Tosin emme ehtisi saamaan niitä häihin, mutta tilaisimme ne netistä ja saisimme ne sitten joskus häiden jälkeen.
Sitten ku piti mennä palauttamaan näitä ostettuja sormuksia, en löytänyt niitä enää mistään. Olin kaatanut sängylleni koko korurasiani sisällön ja kotin kuumeisesti etsiä näitä uusia sormuksia. Mistään en meinannut niitä löytää vaikka kuinka etsin. Paniikki oli ihan kauhea siinä vaiheessa.
Sitten heräsin :)
Oli tosi ahdistava uni, mutta toisaalta nyt olen varma, että haluan juuri sen sormuksen, jota olemme yhdessä miettineet (olen ollut vähän kahden vaiheilla, että haluanko sitä sittenkään, vai haluanko jonkun muun). Sen täytyy olla SE OIKEA sormus, koska unessakin sen puuttuminen aiheutti niin kauhean paniikin :)