Aika kuluu...

Liikkuminen on edelleen haastavaa sekä nivusten (enää en voi käyttää tuota selkätukea, kun se painaa mahaa) että jatkuvien supisteluiden takia. Kaikenlainen toiminta laittaa mahan kovettumaan ja huomenna onkin lääkärille kontrolliaika. Tarkoitus on tarkastaa, onko paikat edelleen ok kiinni, vai josko supistelu on vaikuttanut johonkin.

Olen tänään saikulla, kun aamulla oli niin kamala olo supistusten takia. Panadol helpotti kipuja ja lepo vähentää supistukset.

Mahaa mitattiin viimeks toissapäivänä ja lukema oli huima; 32cm :) Ei siis mikään ihan pieni maha enää, vaikka painon nousu olikin rauhoittunut reiluun 200g/viikko. Yhteensä painoa kertynyt n.10,5kg, joten kiva, jos vähän tahti rauhottuukin loppua kohti. Ens viikon perjantaina sitten kontrolliultraan katsomaan, missä istukka sijaitsee  ja minkälainen jättiläinen siellä mahassa asustaa :)

Onneks aurinko paistaa ja tänään jäljellä kuukausi äitiysloman alkuun. Ihanaa!

Eilen illalla pieni möyri ja riehui mahassa niin, että nauratti. Koko ajan sateli iskuja kylkiluihin ja se jos mikä kutittaa ihan hirveästi. Piti oikein miehelle huutaa, että tule komentamaan pientä, ettei kiusaa äitiä niin paljon :)