Tiputtelu alkanut, joten kuukautiset varmaan käynnistyvät 1-2 päivän kuluttua.

Tämän kierron oirelistaan kuuluivat muuten normaali olo, mutta pari päivää sitten vatsa yhtäkkiä ihan sekaisin ja pari päivää ollut nännit kosketusarat ja rinnoissa muutenkin vähän sellaisia samanlaisia tuntemuksia, kuin herumisen käynnistymisessä. Sen olen myös huomannut, että ilma kiertää suolissa kyllä semmoisella voimalla, että se tuntuu ihan samalta kuin vauvan möyrimiset aikanaa :)

Kierto meni aika rennosti, ts. töissä oli niin kiire etten ole ehtinyt paljon miettiä oireita/oireettomuutta. Loma alkoi juuri ja vähän jännitänkin, että niinköhän vaan pystyn yhtä rennosti seuraavaa kiertoa odottelemaan. Toivottavasti ei loppukierto mene sitten ihan oireiden kyttäilyksi. Toisaalta tämän kolmen kierron perusteella kyllä voin sanoa, että ihan kaikki oireet viittaavat kuukautisten tulemiseen. Eikä mikään takaa sitä, että raskaus olisi alkamassa.

Ehdin tuossa jo pohtia, että en varmaankaan lähtisi lapsettomuushoitoihin, vaikka luomuna ei tärppäisi. Haluan kyllä lapsen, mutten ihan kaiken kustannuksella. Eli jatketaan ehkäisemätöntä elämää (ja ainakin vielä muutama kierto tätä aktiivisempaa yritystä) ja vauva tulee jos on tullakseen. Omassa elämässä on niin paljon kaikenlaista kivaa ja esikko on niin kokonaisvaltaisen ihana, etten usko kokevani kovin suurta tuskaa, vaikka jäisimme kolmihenkiseksi perheeksi. Toki toinen lapsi olisi ihana saada, mutta on elämässä onneksi paljon muutakin tavoittelemisen arvoista.

Mutta siis, nyt odotellaan kp1:stä ja seuraavaa kiertoa. Kesäkin on juuri alkamassa!