Olen ajatellut, että häät vedetään läpi melko pienellä budjetilla, koska minusta on turha tuhlata yleettömästi rahaa yhden päivän juhlaan. Ruokaa ja juomaa tulee olemaan riittävästi, samoin musiikkia ja ihania ihmisiä, mutta muuten en halua laittaa rahaa palamaan sellaisiin asioihin, joista iloa on vain sen hetken.

Sormuksiin laitettiin rahaa enemmänkin, mutta niiden tarkoitushan on olla käytössä päivittäin, joten se satsaus ei ole vain yhden päivän iloksi. Hääpuvut olivat melko edulliset ja muutenkin kaikki koristeet ym. ovat edullisia eikä niitä ole kauheasti.

Nyt kuitenkin olen varannut itselleni ripsipidennykset hääpäiväksi (ja häämatkan ajaksi) ja hintaa noille tulee ihan järkyttävän paljon (varsinkin kun ottaa huomioon muun hääbudjetin). Olen vähän nolona tästä, mutta toisaalta onhan se nyt ihanaa näyttää safari/vaellus/rinkkareissullakin kivalta :)

Törmäsin siis netissä ihmisten kokemuksiin noista ripsipidennyksistä ja innostuin asiasta. Tutustuin kaupunkimme tarjontaan ja muutenkin luin netistä paljon aiheesta. Jahkasin viikkotolkulla tuon ajan varaamisen kanssa, mutta eilen vihdoin rohkaistuin ja varasin kaksi aikaa; laittoajan ennen häitä ja huoltoajan ennen häämatkaa. Voi, olen niin iloinen :)

Ja varsinkin nyt, kun jouduin pieneen leikkausoperaatioon toissa päivänä ja sen vuoksi tuosta ohimolta/korvan edestä jouduttiin ajelemaan vähän hiuksia pois, joten onhan se ihanaa saada jotain kaunistusta (karvoja tilalle), ettei huomio kiinnity liikaa sänkeen :)

Onko muilla kokemusta kyseistä ripsistä? Olisi mukava lukea lisää aiheesta!