Kauhee, kun aika menee nopeesti. Enää 4kk aikaa häihin. Jotenkin sitä on koko ajan aatellu, että ne häät on sitten joskus ja syksyllä tuntu, ettei kesä tuu koskaan. Tänään sittten tajusin, että enää 4kk ja sitten musta tulee rouva, onpas jännää :)

Häävalmisteluissa ollaan ihan mukavalla mallilla. Suurinta jännitystä tuottaa tällä hetkellä hääpuku, josta vasta ensimmäinen lakanaversio on valmis. Ensi viikonloppuna pitää oikein kunnostautua ja tehdä lopullinen lakanaversio valmiiks, ettei sitten kiire yllätä viime metreillä.

Polttareita en uskonut saavani, kun ei minulla kaasoakaan ole. Tämän vuoksi olin ajatellut järkätä itse itselleni "polttarit" eli viikonlopun tyttöjen kesken. Kun sitten aloin tätä saunailtaviikonloppua järjestellä soitti tuleva kälyni "vihaisena", että älä nyt järjestele mitään ja kysele. Ovat kuulemma jo pitkällä omissa valmisteluissaan ja minun sohlaamiseni nyt pilasi yllätyksen :) No ei voi mitään, nyt siis tiedän ajankohdan ja sen, että minulle on tulossa polttarit. Jei, ihania ihmisiä!!

Vauvakuume on vähän painunut taka-alalle, kun jännitys häistä, polttareista, häämatkasta, toisesta matkasta ym... on tullut etualalle :) Hyvä näin! Tosin vähän sitä vauvakuumetta yritettiin viikonloppuna herätellä kun ystäväni tulivat meille yökyllään 4kk vanhan "kirppunsa" kanssa. Aivan ihana tyttö, voisin minäkin sellaisen ottaa meille...

Mutta siis, kevät kuluu, suunnitelmat toteutuvat ja jännitys kasvaa... Ihanaa!