Tänään loppu meikäläiseltä hyötyliikunta (ainakin toistaiseksi). Nivunen alko kipuileen vuoden vaihteen jälkeen ja kipu on vaan pahentunu. Oon nyt pitäny muutamia lepopäiviä kaikenlaisesta kävelystä ja tänään aattelin että kokeilen kävellä töihin (matkaa n.3km). Just ja just pääsin töihin ja koko päivän sai sitten itkua vääntää, ku nivunen oli niin kipee. Iltapäivällä soitin miehen hakeen mut töistä ja totesin, että enää en kävele, piste.

Muukin liikunta aiheuttaa kipuja, mutta kävely on toistaseks ollu pahin kaikista. Nyt sitten yritän kovasti keksiä korvaavia liikuntamuotoja, ku tuntuu, että mikään ei oikein oo hyväksi. Uimista en ole vielä koittanut, mutta se taitaa sitten olla lähes viimeinen vaihtoehto. Huomenna ehkä sitä testaamaan (jos nivunen/jalka ei järjettömän kipeä huomenna enää ole).

Muuten on raskaudessa kyllä alkanut ihanan seesteinen aika :) Maanantaina käytiin kuuntelemassa sydänääniä neuvolassa ja pieni sytkyttelikin ihan mukavalla 147-152 sykkeellä. Sen lisäksi olen parina päivänä uskonut tuntevani jotain liikahduksia tuolla mahassa <3